Etiket Sonuçları: eğitim

Nis

7/A Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Oğuzhan KAYA ve Ahmet KAYA ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Şbt

Akıl ve Zeka oyunları turnuvamızı başarıyla tamamladık. Her kategoride ilk üçe girme başarısı gösteren öğrencilerimizi hediye çeki ile ödüllendirdik. Katılan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Ekm

En son yapılan deneme sınavında okul bazında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

Rize'de yapılan bocce müsabakalarında küçükler kategorisinde okulumuz il 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası'nı oldukça renkli ve lezzetli etkinliklerle kutladılar.

Ara

Okumayı çok seven öğrencilerimizi ünlü yazar Özgür BALPINAR ile okulumuzda buluşturduk. Meraklı öğrencilerimiz hem yazar olmak ile ilgili, hem yazarın kitapları ile ilgili birçok konuda ünlü yazar ile sohbet etme imkanı buldular. Etkinlik sonunda kitaplarını da imzalatmayı unutmadılar. Etkinliği organize eden öğretmenlerimize ve her türlü desteği sağlayan okul idaremize teşekkür ederiz.

Nis

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Ramazan ayı münasebetiyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Enes KÜS ile birlikte ramazan resimleri çizip boyadılar, birbirinden güzel eserler ortaya çıkardılar. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

01 Aralık 2021 tarihinde okul geneli yapmış olduğumuz deneme sınavında her sınıf düzeyinde ilk 3'e girme başarısını gösteren öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzda Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz için yıl sonu etkinlik programı ve kep atma töreni düzenlendi. Programa öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Düzenlenen bu renkli programda Özel Eğitim öğretmenlerimiz Havva CALAP, Serhan CANTÜRK ve Rabia KETENCİ başta olmak üzere emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize teşekkür ederiz.

Bugün okulumuzda velilerimizin katkısıyla gerçekleştirilen kermesimize, müzik öğretmenlerimizin hazırladığı müzik dinletisine ve  görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım öğretmenlerimizin hazırladığı sergiye Sayın Kaymakamımız Oğuz ŞENLİK´in eşi Ebru ŞENLİK, Sayın Belediye Başkanımız Atilla ESMEN´in eşi Asiye ESMEN ve Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Sultan KESER hanım teşrif ettiler. Vermiş oldukları destekten ve göstermiş oldukları katkıdan dolayı Yamantürk Ailesi olarak hepsine gönülden teşekkür ediyoruz.