Nis

7/B sınıfı öğrencileri 24 Nisan 2024 günü öğretmenleri Asiye SAĞKOL ve Serpil KUŞÇUOĞLU ile birlikte ilçemize yeni yapılan sahil dolgu alanında piknik düzenlendiler. Oldukça keyifli geçen etkinlik için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu ortaokullar arası şiir yazma yarışmasında öğrencimiz Yusuf Tuğra 3. olmuş ve düzenlenen törenle ödülünü almıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Nis

İlçemizde düzenlenen ortaokullar arası Türk Halk Müziği ses yarışmasında öğrencimiz Batuhan 2. olma başarısını göstermiştir. Öğrencimiz Batuhan'ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Nis

6/G Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Yasemin GÜL BİRİNCİ ve Ayşe UZUNMEHMETOĞLU ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

7/A Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Oğuzhan KAYA ve Ahmet KAYA ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

5/B Sınıfı öğrencileri Matematik dersinde paralel doğru parçaları, eş doğru parçaları, kesişen doğru parçaları ve dik kesişen doğru parçaları ile çokgenler konusunu parkta keşfederek öğrendi. Etkinlikte emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlarız.

Nis

5-F sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri öğretmeni Serpil Kuşçuoğlu rehberliğinde gölge oyunu hazırlayıp sundular. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

8/D Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Mehmet İNAL ve Hüseyin YETİM ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

7/G Sınıfı öğrencilerimiz iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

2023-2024 okul sporları Rize ili Badminton kızlar il birinciliği müsabakalarında okulumuz il üçüncüsü olmuştur.  Okulumuzu temsil eden sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Nevruz konulu pano hazırlayarak okul girişinde sergiledik. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Mrt

Çayeli Ahmet Hamdi-Nurzan İshakoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri kütüphaneler haftası münasebetiyle okulumuzu ziyaret ettiler ve meşhur kitap kahramanlarını canlandırdılar. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Mrt

En son yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

Okullar arası Floor Curling müsabakalarında küçükler kız takımımız il ikincisi, küçükler karma takımımız il üçüncüsü ve küçükler erkek takımımız il dördüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.