Yamantürk Ortaokulu

YENİPAZAR MAH. 9 MART CAD. YAMANTURK ORTAOKULU BLOK NO: 195 ÇAYELİ / RİZE
Vizyon
"Hayat boyu öğrenme" yi esas alan bir yaklaşımla, bireysel donanımını sağlamış ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren birey profilinin, evrensel bilime katkıda bulunan ve uluslararası düzeyde bilim ve teknoloji alanında rekabet edebilen bireylere dönüşmesidir.
Misyon
Okul öncesi ve ilk öğretimdeki başarılı çalışmaları, eğitim teknolojileri, Deneyimli öğretmen kadrosu ve gelişmiş araştırma olanaklarıyla öğrencilerini; * Özgüvenli, * Hayat boyu öğrenmeyi hedefleyen, * Kişisel ve toplumsal sorumluluklarına sahip, * Çevre bilincine sahip, * İngilizceyi kullanabilen, * Eğitim teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, * Etkili iletişim becerilerine sahip, * Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle kendini geliştiren, * Kişisel yeteneklerini geliştiren, * Geleceğe yönelik hedefleri olan, * Sadece zihinsel olarak değil duygusal, sosyal ve fiziksel olarak gelişimini sağlayan, * Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, * Laik, çağdaş, demokratik, dürüst, hoşgörülü, adil, ülkesine ve dünyaya yararlı bireyler olarak yetiştirmektir .
8.20-15.05
Dolmuş, otobüs, araç