Mrt

Okullar arası Floor Curling müsabakalarında küçükler kız takımımız il ikincisi, küçükler karma takımımız il üçüncüsü ve küçükler erkek takımımız il dördüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Çayeli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ezbere şiir okuma yarışmasında üç öğrencimiz derece elde ederek ödüllerini ilçe müftüsü Sn. Ali Fuat BAYCAN'ın elinden aldılar.  Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Mrt

8/D sınıfı öğrencilerimiz Matematik öğretmenimiz Mehmet İNAL ve Müdür Yardımcımız Elif DUYSAK ile Çayeli Eğitim Fakültesinde düzenlenen Pi Günü etkinliklerine katıldılar.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma günü konulu program düzenledik. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

5-F sınıfı öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri eşliğinde Trabzon Akvaryum'u ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin hem öğrendiği hem eğlendiği bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası her sene 8-14 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Haftanın amacı bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda bir hareketlilik sağlamak, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri tanıtmaktır. Bilim: Türk Dil Kurumu sözlüğünde şöyle tanımlanıyor: Bilim “Evrenin ya da olayların bir bölümünü konu olarak seçen, deneysel yöntemlere ve gerçekliğe dayanarak yasalar çıkarmaya çalışan düzenli bilgi.” “Genel geçerlik ve kesinlik nitelikleri gösteren yöntemli ve dizgesel bilgi.” “Belli bir konuyu bilme isteğinden yola çıkan, belli bir ereğe yönelen bir bilgi edinme ve yöntemli araştırma süreci.”

Bu önemli haftada sizleri Milli Teknoloji ürünlerimizle ve Türk-İslam bilim adamlarıyla baş başa bırakıyoruz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin rehberliğinde 6-E sınıfımızın hazırladığı Ramazan ayının anlamı ve önemi konulu program düzenledik. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Enes öğretmenimiz öğrencilerine "Sizce oruç nedir? Bir kelime ile anlatabilir misiniz?" diye sordu, birbirinden harika cevaplar aldı. İşte o anlar...

Mrt

118 öğrencinin katılım gösterdiği 5 farklı oyunun oynandığı ilçe akıl ve zeka oyunları turnuvasında okulumuz 4 oyunda ilçe 1. si olmuştur.

10 öğrenci ile katıldığımız turnuvayı 8 madalya alarak tamamladık.

Mangal oyununda;

İlçe 1.si İsmail Enes Köse 5B

İlçe 3.sü Ece Erten 5B

Pentago oyununda;

İlçe 1.si Ömer erkam sarıkaya 5B

İlçe 2.si Tarık Durmuş 7C

Küre oyununda;

İlçe 1.si Yiğit Çelik 7C

İlçe 3.sü Zeynep Duru Kines 7B

Reversi oyununda;

İlçe 1.si Naci Aloğlu 7C

Kulami oyununda;

İlçe 3.sü Zeynep Ela Kuvancı 6C

Mrt

Fen bilgisi öğretmenimiz Doç. Dr. Arzu Küçük ve 6-C sınıfı öğrencilerimiz ses kaynağının değişmesiyle seslerin farklı işitildiğini deneyerek keşfettiler. Çöp şiş ve plastik boruları ses kaynağı olarak kullanıp bir orkestra kurdular.

Mrt

Çayeli Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz ile Rize'de düzenlenen badminton müsabakalarında kupa kazanan öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik.

Mrt

Matematik öğretmenimiz Mehmet İNAL ve 5-B sınıfı öğrencilerimiz Matematik derslerinde ondalık gösterim şarkısı ile farklı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Mrt

Geri dönüşüm temalı E-twinning proje çalışmamız kapsamında hazırlamış olduğumuz görselleri sergiledik.