Etiket Sonuçları: etkinlik

Nis

7/A Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Oğuzhan KAYA ve Ahmet KAYA ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Konferans salonumuzda 24 Kasım öğretmenler günü konulu harika bir program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılına tüm öğretmenlerimizin katıldığı kurul ve komisyonları oluşturma çalışmaları ile başladık.

Okulumuz 6-G sınıfı öğrenci, öğretmen ve velileri, sınıf rehber öğretmeni Okan ZEYTİN'in organize ettiği piknikte bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi.

İlçemiz AHNİ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin sahnelediği "Fazla Gülme Patlarsın" adlı tiyatro oyununa 7/D Sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri Mehmet İNAL ile birlikte katıldılar.

6-A/B/D/E sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Serpil KUŞÇUOĞLU, Asiye SAĞKOL ve Oğuzhan KAYA koordinesinde 8 Haziran günü sinemaya gittiler.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çok özel bir mekanda tüm personelimizin katıldığı akşam yemeği etkinliğinde buluştuk. Oldukça keyifli anların yaşandığı bu güzel etkinliği organize eden ve katılım sağlayan değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Türkçe öğretmenlerimiz öncülüğünde münazara yarışmasının ilk etabı tamamlandı. Eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli geçen münazara yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden oluşan jürinin değerlendirmesi neticesinde 5.sınıflardan A,C ve F; 6.sınıflardan A,D,F ve G; 7.sınıflardan B,E,F ve G; 8.sınıflardan ise C,E ve F şubeleri bir üst turda kendi sınıf seviyelerinde tekrar yarışacaklar. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bugün okulumuzda velilerimizin katkısıyla gerçekleştirilen kermesimize, müzik öğretmenlerimizin hazırladığı müzik dinletisine ve  görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım öğretmenlerimizin hazırladığı sergiye Sayın Kaymakamımız Oğuz ŞENLİK´in eşi Ebru ŞENLİK, Sayın Belediye Başkanımız Atilla ESMEN´in eşi Asiye ESMEN ve Çayeli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanı Sultan KESER hanım teşrif ettiler. Vermiş oldukları destekten ve göstermiş oldukları katkıdan dolayı Yamantürk Ailesi olarak hepsine gönülden teşekkür ediyoruz.