Etiket Sonuçları: sosyal

Nis

7/A Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Oğuzhan KAYA ve Ahmet KAYA ile iftar yemeğinde bir araya geldiler. Bu güzel organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Konferans salonumuzda 24 Kasım öğretmenler günü konulu harika bir program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Okulumuz 6-G sınıfı öğrenci, öğretmen ve velileri, sınıf rehber öğretmeni Okan ZEYTİN'in organize ettiği piknikte bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi.

İlçemiz AHNİ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin sahnelediği "Fazla Gülme Patlarsın" adlı tiyatro oyununa 7/D Sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri Mehmet İNAL ile birlikte katıldılar.

Mrt

17 Mart 2023 tarihinde Rize'de düzenlenen ortaokullar arası halk oyunları yarışmasında okul takımımız il 1. si olmuştur. Tüm öğrencilerimizi, emeği geçen ve takımı çalıştıran öğretmenlerimizi kutlar, okul idaremize destekleri için teşekkür ederiz.