Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Aile katılım etkinliği kapsamında öğrencilerimiz hep birlikte turşu kurdular. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Hazırladığımız plan doğrultusunda ev ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğumuz Cumhuriyet konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi hediye çeki ile ödüllendirdik.

Cumhuriyet Sokağımız hazır...

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen coşkulu törenle kutlandı.

Ekm

En son yapılan deneme sınavında okul bazında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda Atatürk ve Cumhuriyet konulu bir sergi düzenlendi ve özel bir anı defteri hazırlanarak öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. Emeği geçen Kani öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN ve Şube Müdürümüz Kemal BABAOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğretmenlerimizle bir araya geldi ve sohbet etti. Bu yıl LGS başarısını devam ettirmek için yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarede bulunuldu.

Ekm

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" - ÇEDES ekibimiz Ekim ayı planında yer alan EDEP-SAYGI-NEZAKET konu başlıkları kapsamında okulumuz konferans salonunda güzel bir sunum gerçekleştirdiler ve konuyla ilgili hazırladıkları çalışmaları sergilediler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Ekm

Acil durumlara hazırlıklı olmak için 12 Ekim 2023 tarihinde okulumuzda tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz Mevlid Kandili dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılına tüm öğretmenlerimizin katıldığı kurul ve komisyonları oluşturma çalışmaları ile başladık.

Miniklerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.