Anasınıfı öğrencilerimiz doğum günlerini hep birlikte aynı anda kutladılar. Mutlu yıllar dileriz.

Anasınıfı öğrencilerimiz ilçemizde bulunan Ahmet Hamdi İshakoğlu Doğal Yaşam Müzesi'ni ve Çayeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret ettiler.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı karne törenimizi okul bahçemizde gerçekleştirdik. Okul, ilçe ve il düzeyinde en son yapılan çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik. Tüm öğrencilerimize bol kitap okumalı, iyi tatiller dileriz.

Okulumuzun özel öğrencilerinin karne ve mezuniyet heyecanı görülmeye değerdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutlarız.

Okul sporları kapsamında düzenlenen Futsal müsabakalarında il 3. sü olduk. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Okulumuz 6-G sınıfı öğrenci, öğretmen ve velileri, sınıf rehber öğretmeni Okan ZEYTİN'in organize ettiği piknikte bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi.

Akıl ve zeka oyunlarından Kulami'de il 1. si olan Zeynep Ela ve Pentago'da il 1. si olan Ahmet Eymen ilimizi temsil etmek üzere Kayseri'de düzenlenen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına gittiler. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

İlçemiz AHNİ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin sahnelediği "Fazla Gülme Patlarsın" adlı tiyatro oyununa 7/D Sınıfı öğrencileri, sınıf rehber öğretmenleri Mehmet İNAL ile birlikte katıldılar.

Valimiz Sayın Kemal ÇEBER'in himayelerinde, ÇAYKUR Genel Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen Çay Sokağı Projesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 8 Haziran Perşembe günü öğrencilerimize projeyi anlattık.

6-A/B/D/E sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Serpil KUŞÇUOĞLU, Asiye SAĞKOL ve Oğuzhan KAYA koordinesinde 8 Haziran günü sinemaya gittiler.

Mayıs ayı içerisinde yapmış olduğumuz deneme sınavında okul genelinde ilk 3'e girme başarısı gösteren öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Çayeli Orman İşletme Şefliğin'den gelen misafirlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda Orman Haftası etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizi bilgilendiren kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

İl genelinde yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimizi ve ortaokullar arası bilgi yarışmasında ilçe 1. si olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

03 Mayıs 2023 tarihinde ilçemiz öğretmenevinde 5. Çayeli Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Genç Düşünce Derneği'nin Çayeli Gençlik Atölyesi 3 projesi kapsamında RTE Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çayeli Gençlik Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen, alınan puanların birbirine çok yakın olduğu yarışmada 15 asıl sorudan sonra sorulan yedek sorular yarışmanın sonucunu belirledi.

Yamantürk Ortaokulu 110 Puanla birinci olurken, Madenli Ortaokulu 100 puanla ikinci ve Şehit Muhammet Ambar İmam Hatip Ortaokulu 90+20 puanla üçüncü oldu.

Birincilik ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin taktim ederken, ikincilik ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz, üçüncülük ödüllerini Çayeli Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Emre Çataklı, Yarışma Jürisinin ödülünü ise RTEÜ Eğitim Fakültesi Sekreteri Hasan Avcı taktim etti.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyoruz.