Nis

Çayeli Anadolu Lisesi´nin düzenlediği Tubitak Bilim Fuarı´nı okulumuz öğrencileri, Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Ayhan Avcı rehberliğinde ziyaret etti.

Nis

Okulumuz 7/H sınıfı öğrencileri,  Erzurum Kültür Turizm Müdürlüğü´nün katkılarıyla, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi´ nde sergilenen komedi tiyatro oyununu sınıf rehber öğretmeni Mehmet İnal ile birlikte izlediler.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin katıldığı İngilizce Kareoke Yarışması sonuçlandı. Her sınıf düzeyinde ayrı ayrı yapılan değerlendirme sonucuna göre dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi. Öğrencilerimizi kutlarız.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğrencileri "Yumurtam Çatlamasın" sorumluluk projesi kapsamında yumurtalarını 5 gün boyunca hiç kırmadan okula getirip tekrar evlerine götürdüler. Bu  etkinliği başarı ile yerine getirenlere madalyalarını ve belgelerini okul müdürümüz takdim etti.

Nis

Okulumuz öğrencileri ve müzik öğretmenlerimiz Yeliz DEMİR ve Onur BİRİNCİ koordinatörlüğünde "Barış Manço´yu Anma Programı" düzenlendi. Barış Manço´nun güzel parçalarının seslendirildiği bu güzel program için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Çayeli ilçesinde bulunan ortaokullar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma sonucuna göre 4.olan okulumuzu yarışmada temsil eden öğrencilerimizi kutlar, bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederiz.

Nis

İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla 2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyuruldu.

Yapılan düzenleme ile “Yaya Öncelikli Trafik" anlayışı yasal bir zemine oturtuldu. Düzenleme ile artık araç sürücüleri, trafik polisi veya trafik ışığı bulunmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışlarına, yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken "yavaşlamak", buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yaya varsa "ilk geçiş hakkını vermesi" zorunlu hale geldi. Bu amaçla İçişleri Bakanlığınca "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla 2019 yılı "Yaya Öncelikli Trafik" yılı ilan edildi. Bu kapsamda 81 ilde “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla eylem gerçekleştirildi.2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı ilan edilişi de kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyuruldu.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda Kütüphaneler Haftası kapsamında bir program hazırlandı. Programın hazırlanmasında emek harcayan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dünya Pi Günü kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Feray Söylemez Arslan, öğrencilerimizle eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimize  Toplum Sağlığı Dr. Elif Topaloğlu tarafından sağlık taraması yapıldı. Doktorumuza ve ekibine teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz için Sıfır Atık Projesi hakkında bilgilendirme semineri okulumuz konferans salonunda Fen Bilimleri öğretmenimiz Songül KESEPARA tarafından yapıldı. Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminer sonrasında Sıfır Atık Projesi ve amacı öğrencilere aktarılırken, bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda düzenlenen çalışmalara da değinildi. Başta seminerin sunumunu yapan öğretmenimiz Songül KESEPARA olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Yamantürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileriyle birlikte saat 13.00-14.00 arasında spor ve fiziki etkinlikler kapsamında ısınma, koşu, jimnastik ve istasyon çalışmaları ve çeşitli fiziksel oyunlar gerçekleştirdi.

Bu etkinliğin organizasyonunda ve icrasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz ana sınıfı A ve B şubelerinde Yerli Malı Haftası ve Meyve Saati etkinliği düzenlendi. Keyifli anlara sahne olan bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Genç yazarlardan Özgür Balpınar okulumuz öğrencileriyle buluştu. Sohbet havasında geçen bu güzel etkinlik için başta yazarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Diyetisyen Dr. Mehmet ÇINAR, Toplum Sağlığı çalışanlarından Gülten OKUMUŞ ve Adnan ALİAĞAOĞLU genel sağlık taraması kapsamında öğrencilerimizin ağız, diş ve üst solunum yolu kontrolleri yapıldı. Ardından boy-kilo ölçümleri yapılarak öğrencilerimize Sağlık Bakanlığı bünyesinde hazırlanan kitapçıklar dağıtıldı.

Uygulama kapsamında okulumuzu ziyaret eden Dr. Mehmet ÇINAR, Gülten OKUMUŞ ve Adnan ALİAĞAOĞLU´na teşekkür ederiz.