Eyl

2018-2019 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı okulumuzun konferans salonunda düzenlendi.

Haz

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı karne töreniyle tamamlandı. Karne töreni öncesinde dönemi derece ile bitiren öğrencilerimize ve yıl içerisinde farklı dallarda farklı dereceler elde etmiş öğrencilerimize madalyaları verildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz, Sağlık Bakanlığının farklı kurumlarla yürütmekte olduğu protokoller neticesinde Teşekkür Belgesi almıştır.

May

Okulumuz Özel Eğitim sınıfı öğrencilerinden Enes Güntepe, Mehmet Can Öztürk ve Eren Karahan için mezuniyet programı düzenlendi.Öğrencilerimizi tebrik eder, onlar için emek harcayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışmasında okulumuz ilçe ikincisi olmuştur. Yarışmada okulumuzu temsil eden 8-D sınıfı öğrencilerinden Şennur Aydın´ı, 8-F sınıfı öğrencilerinden Ceyda Vural´ı ve 7-F sınıfı öğrencilerinden Damla Selin Aslan´ı ve onları yetiştiren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 6-H sınıfı, rehber öğretmeni Mehmet İnal eşliğinde kahvaltı ve oyun etkinlikleri gerçekleştirdi.

Nis

Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlemiş olduğu 21 okul ve 82 özel yetenekli öğrencinin katıldığı resim yarışmasında 7-F sınıfından Zehra Bilgin il birincisi oldu. Daha öncesinde de Türkiye üçüncülüğü ile bizi onurlandıran öğrencimizi tebrik eder, Görsel Sanatlar öğretmenimiz İlyas Gör´ü ve öğrencimizi kutlarız.

Nis

Düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz 6-F sınıfı öğrencilerinden Buse Elif Akyıldız  kurbağalamada 50 metrede ikinci,  serbest 50 metrede üçüncü, 100 metre kurbağalamada birici olurken Burcu Nisa Akyıldız 50 metre  kurbağalamada birici, 50 metre  serbest stilde ikinci, 100 metre kurbağalamada ikinci, 200 metre serbestte birincisi olmuştur.

Öğretmenimiz Mehmet Sandıkçı´yı ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

12-16 Mart tarihinde yapılan küçük kızlar, yıldız kızlar, yıldız erkekler badminton müsabakalarında Rize ilinde yapılan okul sporları müsabakalarında takım olarak yıldız kızlar birinci, yıldız erkekler üçüncü, küçük erkekler dördüncü, küçük kızlar üçüncü olmayı başardılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutluyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Arife Serttaş, sınıf rehber öğretmenliğini yaptığı 6-A sınıfı öğrencileri ve velileri ile birlikte okulumuzda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Öğretmenimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kaymakamımız Sayın Oğuz Şenlik okulumuzu ziyaret etti. Halk eğitim sınıfına gerçekleştirilen ziyarette kursiyerlerle sohbet eden kaymakamımız onların sorunları da dinledi.

Mrt

Vergi Haftası kapsamında Çayeli Vergi Dairesi müdürümüz okulumuza ziyarette bulunup öğrencilere vergi konusunda bilgiler verdi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim müdürlüğümüzün yürüttüğü "Okumak yaşamaktır" Projesi kapsamında okulumuza 607 adet kitap dağıtımı yapıldı.

İlçe kaymakamımız Sn. Oğuz ŞENLİK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN ve şube müdürlerinin katılımıyla okulumuzda kitap dağıtımı gerçekleşti.Törende kitap okumanın önemi vurgulandı.

Şbt

9-10-11Şubat Badminton Bölge Analigi´nde Rize ilini temsil eden öğrencilerimiz Zümra Hacıoğlu, Edanur Balcı, Simge Özdemir ve Semanur Çetin gruptan çıkmayı başararak Türkiye şampiyonası çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Mehmet Sandıkçı´yı kutlar, çeyrek finalde başarılar dileriz.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ilk dönemi tamamlandı. Okulumuzda düzenlenen karne töreninde tüm öğrencilerimiz karnelerini alırken dönem içerisinde başarı gösterip dereceye giren öğrencilerimize de madalya ve hediyeleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.