Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ilk dönemi tamamlandı. Okulumuzda düzenlenen karne töreninde tüm öğrencilerimiz karnelerini alırken dönem içerisinde başarı gösterip dereceye giren öğrencilerimize de madalya ve hediyeleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Rize BİLSEM´in düzenlediği 2.Zeka Oyunları yarışmasında 7.ve 8. sınıflar Reversi oyunu kategorisinde il dördüncüsü olan öğrencimiz 7-F sınıfından Havvanur TÜYLÜ ve danışman öğretmeni, Rize´de yapılan ödül töreninde ödüllendirildi. Bizlere bu gururu yaşattıkları için öğretmenimize ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ock

Rize BİLSEM´in düzenlediği 2. Zeka Oyunları yarışmasında 5.-6. sınıflar Mangala oyunu kategorisinde ve 7.-8.sınıflar Reversi oyunu kategorisinde okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimiz okulumuzda yapılan törenle ödüllendirildi. 5.-6. sınıflar Mangala kategorisinde ilk 8´e giren öğrencimiz 6-H sınıfından Elif Sena ÖZBEK 50 TL, 7.-8. sınıflar Reversi kategorisinde ilk 8´e giren öğrencimiz 7-F sınıfından Fatma Asya SANDIKÇI 50 TL ve ilde 4. olan 7-F sınıfından Havvanur TÜYLÜ 75 TL kırtasiye hediye çeki ile okul müdürümüz Zafer GÜNGÖR tarafından ödüllendirildi.

Ock

Okulumuz 6-H sınıfı öğrencilerinden Hayrunnisa AZMAN Siyer-i nebi kitap okuma yarışmasında okul birincisi, il dördüncüsü olmuştur. Öğrencimizi kutlarız.

Ara

Öğrencilerin okul başarısı yanında büyüme ve gelişmeleri ile sağlıklı beslenmeleri de çok önemli bir husustur. Okul çağı döneminde öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerinin en iyi şekilde tamamlamalarına ve ileriki yaşlarda sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmalarına destek olmak gerekir. Bunun doğrultusunda Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuz 7-F sınıfı ve sınıf rehber öğretmeni önderliğinde ikinci teneffüste sadece meyve yiyerek sağlıklı beslenmeye dikkat çekti.

Okulumuz velilerinden Muhammet KURÇENLİ Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla 5/C sınıfında bir sunum yaptı.Öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye ederek onları mutlu etti.Kendisine bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Daha küçük çok küçük onlar,

Ne de löseminin farkındalar.

Peki bizler farkında mıyız?

Güya kocaman insanlarız.

Okulumuzda Lösemili Çocuklar Haftası kutlandı.

Amatör spor haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan turnuvada badminton yıldız kızlar kategorisinde  birinci Zümra Hacıoğlu, ikinci Eda Balcı  üçüncü Simge Özdemir oldu. Badminton yıldız erkeklerde de birinci Nazım Sümer, ikinci Yağız Kaan Konur oldu. Voleybol küçük kızlar kategoride okulumuz ilçe birincisi olurken masa tenisi yıldızlar kategorisinde ilçe ikincisi Erham Avnullah Kaba olmuştur. Bizlere bu onuru yaşatan öğrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Sandıkçı´yı kutluyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde "Merkezim Her Yerde"  projesi kapsamında okulumuza Çayeli Gençlik Merkezi müdürü, lider ve personelleri etkinlikte bulundu. Etkinlik kapsamında mangala, satranç, dart ve zeka oyunları tanıtıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan turnuvada badminton yıldız kızlar kategorisinde birinci Zümra Hacıoğlu, ikinci Eda Balcı, üçüncü Simge Özdemir olurken yıldız erkeklerde birinci Nazım Sümer, ikinci Yağız Kaan Konur olmuştur.Voleybol Küçük Kızlar kategorisinde ilçe birincilik derecesini okulumuz kazanmıştır. Masa tenisi ilçe ikincisi de Erham Avnullah Kaba olmuştur.

Bizlere bu gururu yaşatan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Müdürlüğümüz 2017/2018 Eğitim öğretim yılında "Okumak Yaşamaktır" adı altında okuma projesi başlatılmıştır.Bu kapsamda haftanın dört günü okulumuzda okuma saati yapılmaktadır. Ortak okuma saati etkinliğinin ilki 11/10/2017 Salı günü saat 11:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşti. Bugün okulumuzdaki tüm öğrenciler okuma etkinliğine katıldılar.İlçe Kaymakamı Sayın Oğuz ŞENLİK başkanlığında bu amaçla okulumuz ziyaret edildi.Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN´e, bu projenin yürütülmesine destek veren başta Kaymakamımız Sayın Oğuz ŞENLİK´e ve bizleri yanlız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı karne töreniyle tamamlandı. Karne töreni öncesinde yıl içerisinde başta TEOG olmak üzere farklı dallarda Türkiye, il ve ilçe dereceleri elde etmiş öğrencilerimize madalyaları verildi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Okulumuzda Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz için yıl sonu etkinlik programı ve kep atma töreni düzenlendi. Programa öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Düzenlenen bu renkli programda Özel Eğitim öğretmenlerimiz Havva CALAP, Serhan CANTÜRK ve Rabia KETENCİ başta olmak üzere emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize teşekkür ederiz.

2016-2017 Eğitim öğretim dönemi sonunda okulumuzdan mezun olacak 8.sınıflar için mezuniyet programı düzenlendi. Programda 8.sınıf öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi.Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda farklı etkinliklere de yer verildi. Programın düzenlenmesinde emek gösteren herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor, mezun olacak öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, Rize'nin Çayeli İlçesinde Yamantürk Ortaokulu'nda 25 Mayıs 2017 tarihinde üçüncü kez "TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.